Frågor & Svar

Vilka betalningsalternativ har ni?

Vi använder oss av swish och bitcoin. Vill man betala med swish så väljer man alternativtet Swish med Safello vid betalning, vill man betala med Bitcoin väljer man Bitcoin alternativet vid betalning. När man väljer Swish via Safello så läggs det automatiskt på ca 13% extra av det totala beloppet ni handlar för, detta är för att sidor som Safello tar ut ca 13% i växlingsavgift på det belopp ni handlar för på deras sida.

HUR GÅR MAN TILLVÄGA OM MAN VILL BETALA MANUELLT VIA BTCX.SE?

Lägg först en beställning här på våran sida och tryck på “slutför köp”, tryck sedan på alternativet Bitcoin betalning, då kommer det fram till vilken wallet adress du ska föra över dina BTC till. Wallet adressen är den långa texten med siffror och bokstäver. Öppna sedan ett nytt fönster och gå in på www.btcx.se och gör följande:

1. Fyll i det beloppet som din order går på (+13%) och skriv in ditt personnummer, gå sen vidare till nästa sida. (Tänk på att t.ex BTCX tar ut en total avgift på ca 13% för växlingen nätverkets avgift, den dras av på det beloppet du köper. Så se till att köp BTC för minst 13% mer än vad ert orderbelopp går på, så ni för över rätt mängd BTC till oss. Om vi inte får in rätt belopp så kommer er order att frysas)
2. Fyll i din mail samt ditt mobilnummer och tryck på nästa.
3. Kopiera sedan bitcoinadressen och klistra in den på “Bitcoin Wallet adress” och kryssa i “Jag vill att BTCX ska betala nätverksavgiften. Gå sedan vidare och betala med swish, sen är det färdigt 🙂

Var noga med att ordern betalas inom 18h annars avbryts er order och ni får börja om på nytt.

kan man använda vilken mail som helst vid beställning?

Vi rekommenderar att du använder dig av en krypterad mail (ProtonMail) vid beställning, på detta sättet kan vi få tag i er om det skulle vara något strul med beställningen, t.ex att ni fört över för lite BTC till oss. Vi mailar bara till mail från ProtonMail, så är det något strul med er beställning och ni ej lagt order med ProtonMail så fryser vi din order. Man kan fixa krypterad mail på  www.protonmail.com.

hur lång är leveranstiden?

Efter mottagen betalning (sker oftast efter 1 konfimering) så blir ni informerade per automatik och vi förbereder er order för utskick, normaltvis tar det 1-7 vardagar tills ni har ert paket.

Var god radera all tidigare historik efter avslutad affär, vi gör detsamma och släng embellaget.